John Fullbright

John Fullbright

Hoewel nog maar 21 jaar zingt de in Okemah, Oklahoma geboren John Fullbright alsof hij al jaren in de muziekbusiness zit. Opgegroeid in en met de verschillende Amerikaanse muziekstijlen als folk, country, blues, bluegrass en jazz is John Fullbright begonnen aan zijn muzikale reis, een reis waar veel mensen wereldwijd zich op zullen verheugen.
Hij ontving reeds veel waardering van vele collega-muzikanten waaronder Oklahomans Jimmy Webb, Kevin Welch en Tom Skinner.
Het is overduidelijk dat John Fullbright een van de meest getalenteerde jonge singer-songwriters van dit moment is, het is veelbelovend dat een jonge artiest de traditie van liedjesschrijven op deze wijze oppakt en het nieuw leven inblaast.
Zijn eerste album “Live At The Blue Door” werd daar op 17 februari 2009 opgenomen.
Een bijzondere collectie songs voorzien van een ongekende diepgang en volwassenheid. Met alleen maar stem, gitaar, harmonica en een heleboel woorden en dat in perfecte verhoudingen.
Om kennis te maken met John twee songs “Satan & St.Paul” en “The Flower Song” opgenomen in de MusicFog bus tijdens de Cherokee Creek Music Festival 2010 in Texas en de song “Moving” met Jimmy LaFave opgenomen tijdens de Folk Alliance 2010 te Memphis.

John Fullbright heeft in April 2011 een korte tour door Nederland waarbij hij samen met The Wachtman diverse theaters aan doet. Voor meer info zie zijn website.

bron:www.johnfullbrightmusic.com