Joost Dobbe

Joost Dobbe

De in Haarlem woonachtige singer-songwriter Joost Dobbe (Den Helder 1981) timmert al een kleine 15 jaar aan zijn muzikale weg. Begonnen als straatmuzikant in het Noord-Hollandse, werd hij in 2003 winnaar van de NH Popprijs in de categorie singer-songwriters, een door het Noord-Hollands Dagblad uitgeschreven prijsvraag.
Zijn eigentijdse, verrassende en afwisselende songs kenmerken zich door de rijke melodieen en de vermenging van folk-, blues- en rockinvloeden en gaan over universele emoties als liefde, verlangen, verlies en eenzaamheid met oog voor het detail, die hij enthousiast vertolkt met zijn uniek stemgeluid. Een singer-songwriter van grote klasse die het waard is om meer gehoord te worden.
Inmiddels heeft Dobbe twee CD’s uitgebracht, Treat You (2006-AG Music) en Time Will Tell (2009). Zijn derde album staat op het punt om afgemixt te worden en komt naar verwachting medio Februari 2012 uit.


Simon’s Place – Dr. Phil – How Can You Sleep

Hebben deze songs jou, net als ons, ontroerd en geraakt steun dan deze artiest en schaf één of meerdere van zijn CD’s aan, Treat You is te bestellen bij elke goede cd-winkel en Time Will Tell is alleen via zijn website bij Joost Dobbe verkrijgbaar.

bronnen: wikipedia – www.joostdobbe.nl