Jaimi Faulkner

Jaimi Faulkner

Deze in Berlijn woonachtige Australische singer-songwriter en meestergitarist Jaimi Faulkner mag terugkijken op een zeer succesvol jaar langs de Nederlandse podia, festivals en nationale radiostations.
Niet alleen bracht hij dit jaar in eigen beheer twee singles uit, ook stond hij 25 november j.l op het befaamde Songbirdfestival in Rotterdam naast reeds gearriveerde en veelbelovende artiesten zoals Tanita Tikaram, Michael Kiwanuka, Lianne Las Havas, Matt Corby en onze eigen Bertolf waar hij een volle zaal en een zeer enthousiast publiek trof.
Jaimi werkt op dit moment aan een nieuwe CD die voor het eerst ook in Nederland zal verschijnen. Het album zit nog in de opname fase en de release datum is dus nog onbekend maar Faulkner hoopt het album uiterlijk in maart 2013 aan het Nederlandse publiek te kunnen laten horen.
Daarom komt hij tussen 14 en 23 maart naar Nederland voor enkele concerten. Drie concertdata zijn inmiddels bekend: 15 maart in Hedon Zwolle, 17 maart in ’t Bolwerk Sneek en 19 maart in Doornroosje Nijmegen. Jaimi Faulkner is een symphatieke en innemende rasartiest met blues en soul in zijn stem.


If It’s Me – Highway Life


When I Lean In – Turn Me Around

De voorverkoop voor deze optredens start binnenkort. Wees er op tijd bij!!!

bron: persbericht www.yima.nl, Jaimi Faulkner’s Benelux Management