Info

MUZIEKIS communiceren, MUZIEKIS schoonheid, MUZIEKIS van alle tijden, MUZIEKIS inspiratie, MUZIEKIS onmisbaar, MUZIEKIS troostend, MUZIEKIS rustgevend, MUZIEKIS vormend, MUZIEKIS fantasie, MUZIEKIS emotie. MUZIEKIS een site voor liefhebbers van BLUES, COUNTRY, ROCK & ROLL en FOLK . MUZIEKIS goed voor de oren en plezierig voor het hart.

MUZIEKIS waar wij graag naar luisteren, een subjectieve keuze voor muzikanten en songs. Zoals je zult zien is het een nogal bijzondere mix van zwart en wit, akoestisch en elektrisch, rustig en wild, conservatief en modern, voor een deel Europees maar meestal uit de Verenigde Staten afkomstig.

De enigste maatstaf die wij hanteren is onze persoonlijke smaak.

Wij zullen proberen interessante links e.d. van de besproken artiesten en songs te plaatsen, er zullen songs te downloaden zijn, maar probeer de artiesten zoveel mogelijk te steunen door hun concerten te bezoeken en hun cd’s aan te schaffen.

Ben je op zoek naar een bepaalde artiest of song uit de muziekgenres van onze site, die een bijzondere betekenis of herinnering voor je heeft, neem dan contact met ons op en wij gaan naar die song en/of artiest op zoek.

BLIJF ONS VOLGEN

MUZIEKIS wordt gemaakt door webbeheerder jan klok en is sinds 1 maart 2011 operationeel, we zoeken nog een paar vrijwilligers die een aardig stukje over “onze” muziek kunnen en willen schrijven.

DISCLAIMER

Alle afbeeldingen, teksten en muziek zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Ze zijn hier uitsluitend geplaatst voor promotionele doeleinden.
Mocht je de rechten bezitten op één van deze foto’s, video’s, teksten of muziek en niet wenst dat het verschijnt op de site neem contact met ons op via de CONTACT-pagina en ze zullen onmiddellijk worden verwijderd.